Servis & Perkhidmatan Servis & Perkhidmatan

Assalamualaikum.

Tadi anda dah baca kan? Intro tentang servis yang kami tawarkan. Kami merupakan Malaysia website designer merangkap website developer yang buat perkhidmatan membina laman web untuk klien.

Di bawah ini dikongsikan ringkasan tentang servis kami.

Terus hubungi kami sekiranya anda mempunyai apa-apa soalan. kami akan beri respon dalam tempoh 24 jam.

Assalamualaikum.

Tadi anda dah baca kan? Intro tentang servis yang kami tawarkan. Kami merupakan Malaysia website designer merangkap website developer yang buat perkhidmatan membina laman web untuk klien.

Di bawah ini dikongsikan ringkasan tentang servis kami.

Terus hubungi kami sekiranya anda mempunyai apa-apa soalan. kami akan beri respon dalam tempoh 24 jam.



Terima kasih.



Terima kasih.

Servis Website Design & Development Servis Website Design & Development

Jika anda nak buat laman web, servis website design & development ini memang untuk anda. Untuk servis ini, kami akan bantu buatkan website yang anda mahukan.

Harga website berbeza-beza.

kami boleh berikan anggaran harga website lepas kami dapat maklumat tentang website yang anda mahu buat terlebih dahulu.

Sebab apa harga tak sama?

Cuba baca artikel Berapa Upah Buat Website? Kami ada cerita sebabnya dalam artikel itu.

Jangan risau kalau anda tak tahu macam mana nak terangkan pasal website yang anda nak buat, tunjukkan saja contoh laman web yang ada ciri-ciri yang anda mahu.

Nanti kami akan lihat dulu contoh website yang anda tunjuk dan dari situ kita boleh sambung bincang tentang website anda.

Jika anda dah ada budget, anda boleh maklumkan juga kepada kami berapa budget anda itu.

Jangan risau...

Kami bukan nak scam anda!

Bila kami tahu budget anda, kami boleh beri konsultasi berdasarkan budget anda.

Mungkin budget anda itu tak cukup untuk buat website yang anda nak. Atau mana tahu rupanya anda boleh dapat lebih lagi...

Ataupun, mungkin mana tahu, anda boleh dapat feature tambahan pada website jika anda naikkan sedikit budget asal anda tadi.

Bergantung kepada requirement anda, approach yang kami guna buat website anda mungkin berbeza.

Sekiranya semua berjalan lancar, kami akan maklumkan apa yang anda perlu sediakan.

Ringkasnya, untuk siapkan website yang anda tempah, kami perlukan konten. Bila ada konten, baru kami boleh buat kerja.

Contohnya.

Jika anda nak buat website ecommerce. Anda perlu sediakan gambar produk, deskripsi produk dan info lain yang berkaitan. Contohnya kos shipping, pakej produk dan kategori produk.

Jika anda nak buat landing page pula misalnya. Anda perlu sediakan copywriting. Dan jika ada testimoni, mungkin anda perlu sediakan juga gambar pemberi testimoni.

Apa yang dimasukkan dalam website, itu kita boleh sama-sama bincang.

Untuk website korporat misalnya, konten paling mudah adalah portfolio syarikat. Kita ambil terus konten dari portfolio syarikat tadi dan susun masukkan dalam website.

Anda dapat tak? Gambaran apa yang diperlukan untuk buat website.

Sebenarnya nak cerita yang kita perlu sediakan konten yang sesuai bila nak buat website.

Klik link dalam [] di bawah untuk lihat pakej website design & development kami.

Servis Website Update & Maintenance Servis Website Update & Maintenance

Mesti anda tertanya-tanyakan?

Perlu ke ambil servis website maintenance.

Dah kena keluarkan duit bayar upah buat website. Takkah nak kena keluarkan duit lagi?

Apa pasal pula nak kena bayar untuk servis website maintenance pula?

Je je jeng...

Jawapan mudahnya.

Jika anda boleh buat sendiri, buat saja sendiri. Dah jimat sebab tak perlu keluarkan duit lagi. Jika anda tak boleh buat sendiri, tapi website anda jarang di-update, mungkin tak ambil servis ini pun tak apa.

Cuma bila tak upate website anda itu mungkin terdedah terhadap risiko keselamatan.

Tapi...

> Jika anda selalu update website.
> Jika website anda itu ada trafik yang tinggi.
> Jika website ada itu ada banyak gambar.

Kami cadangkan supaya anda subscribe servis website maintenance. Ataupun ambil servis ini selang beberapa bulan.

Sebab apa?

Satu, sebab kita boleh optimise-kan website anda supaya loading laju. Dua, supaya kita boleh update theme dan plugin website anda itu ke versi terkini. Tiga, untuk pastikan website kita selamat.

Macam yang kami katakan dekat atas tadi, jika anda boleh buat sendiri, anda tak perlu pun ambil servis website maintenance. Tapi jika anda nak outsource, upah orang, kami ada servis maintenance ini.

Klik link dalam [] di bawah untuk lihat pakej website update & maintenance kami.

Servis Manage Domain & Hosting Servis Manage Domain & Hosting

Satu perkara berkenaan website...

Nak tak nak, anda perlu tahu sedikit sebanyak hal teknikal. Kalau tak memang sakit kepala dibuatnya. Kena tahu apa nak kena buat, dekat mana nak ubah setting, setting apa yang nak kena godek-godek dan lain-lain lagi.

Jika anda prefer untuk tidak pening kepala uruskan domain dan hosting, servis kami yang ini memang khas untuk anda.

Servis manage domain & hosting ini tak murah sebab untuk servis ini, kami buatkan semua benda untuk anda.

Ini servis "Do It All For You".

Jika anda nak beli domain, maklumkan saja nanti kami belikan. Jika website anda ada masalah. Anda maklumkan kepada kami. Jika ada masalah dengan hosting dan domain. Anda boleh hubungi kami.

Jika perlu hubungi pihak ketiga untuk selesaikan masalah yang timpul, kami yang akan hubungi mereka bagi pihak anda.

Pendeknya, semua masalah berkaitan domain dan hosting anda, kami akan uruskan. Kemudian nanti kami akan maklumkan anda progress dan status bila perlu.

Untuk servis ini semua kos domain dan hosting anda akan tanggung. Kami pula tolong uruskan. Untuk servis ini nanti kami akan minta beberapa maklumat untuk urusan pembelian domain, hosting dan bayaran.

Klik link dalam [] di bawah untuk lihat pakej manage domain dan hosting kami.

Servis Pasang Script Servis Pasang Script

Anda ada tak beli script tapi tak dapat install script yang dibeli tadi? Ataupun disebabkan anda perlu uruskan banyak benda sampai tak sempat nak buat sendiri?

Dari biarkan script itu penuhkan hard disk sebab tak sempat-sempat nak install. Biar kami tolong pasangkan script yang anda beli.

Script ppl (pay per lead), script sistem affiliate, script viral facebook, script autoresponder, script kerja kosong atau apa-apa script pun, semua script itu kalau dah beli tapi tak pakai...

Rugi...

Nak senang, anda upah saja orang lain untuk pasangkan script yang anda beli. Kami ada servis pasang script. Anda boleh upah kami pasangkan script untuk anda.

Servis ini tiada pakej. Mohon hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.

Coaching Asas Blog & Website One-on-One Coaching Asas Blog & Website One-on-One

Anda baru belajar buat blog? Ataupun anda nak buat website sendiri tapi masih pening-pening sebab belum biasa? Suka belajar depan-depan tak?

Ala... belajar one-on-one.

Kami ada buat servis coaching kepada mereka yang nak belajar secara berdepan.

Anda set tarikh dan masa, nanti kita belajar secara bersua muka. Jika tak faham, boleh terus tanya depan-depan.

Anda nak belajar cara buat blog sendiri?
Anda nak buat website sendiri?

Kami boleh guide dan tunjukkan cara membuat website sendiri. Anda boleh belajar langkah-langkah membuat website dengan domain sendiri. Cara beli domain, cara beli hosting, di mana nak beli, dengan siapa nak beli, cara guna cpanel dan macam-macam lagi.

Semua ini anda boleh belajar dalam sesi one-on-one. Anda tentukan target apa yang hendak dicapai.

Kemudian nanti kita susun silibus untuk capai target.

Servis ini tiada pakej. Mohon hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.

Servis Lain Servis Lain

Kami ada buat beberapa servis lain. Untuk servis buat video, servis tulis artikel dan servis grafik design, servis ini pun belum ada pakej. Mohon anda yang berminat supaya hubungi kami untuk dapatkan maklumat lanjut.

Hubungi Hubungi

Anda boleh hubungi kami di 010-316 9237 untuk sebarang pertanyaan mengenai servis & perkhidmatan yang kami tawarkan.